Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

  1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en bestellingen die worden gedaan via de webshop van JuniorTea. Door gebruik te maken van de webshop en een bestelling te plaatsen, stemt de klant in met deze Algemene Voorwaarden.

  2. Bestellingen en Overeenkomsten 2.1 Bestellingen kunnen worden geplaatst via de webshop van JuniorTea. De klant dient accuraat en volledig informatie te verstrekken tijdens het bestelproces. 2.2 Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat JuniorTea de bestelling van de klant heeft bevestigd per e-mail. JuniorTea behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren of aanvullende informatie op te vragen indien nodig.

  3. Prijzen en Betaling 3.1 Alle prijzen vermeld in de webshop zijn in euro's en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. 3.2 Betalingen dienen te worden voldaan via de aangeboden betaalmethoden tijdens het bestelproces. 3.3 JuniorTea behoudt zich het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen. Eventuele prijswijzigingen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen.

  4. Verzending en Levering 4.1 JuniorTea streeft ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te verzenden. Deze levertijd is een indicatie en JuniorTea kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen die buiten haar controle liggen. 4.2 De verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces en zijn afhankelijk van het afleveradres en de omvang van de bestelling. 4.3 Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op de klant op het moment van levering.

  5. Retourneren en Annuleren 5.1 De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren, mits het product in originele staat verkeert. 5.2 Indien de klant een product wenst te retourneren, dient dit binnen de gestelde termijn schriftelijk te worden gemeld aan JuniorTea. De klant is verantwoordelijk voor de kosten en het risico van retourzending, tenzij het product defect of verkeerd geleverd is. 5.3 Bij retournering zal JuniorTea het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, terugbetalen aan de klant.

  6. Klachten en Geschillen 6.1 Klachten over bestellingen of producten dienen zo spoedig mogelijk, doch binnen 14 dagen na ontdekking, schriftelijk te worden gemeld aan JuniorTea. 6.2 Indien er een geschil ontstaat tussen JuniorTea en de klant, zullen beide partijen zich inspannen om tot een redelijke oplossing te komen. 6.3 Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands