Verzenden en Levering

Verzending en Levering

Bij JuiorTea streven we ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot verzending en levering.

Verzendmethoden

We bieden verschillende verzendmethoden aan om aan jouw behoeften te voldoen:

  1. Standaardverzending: Onze standaardverzending is beschikbaar voor alle bestellingen binnen Nederland. De geschatte levertijd is 3-5 werkdagen. De verzendkosten bedragen €4,99 voor bestellingen onder €50. Bestellingen van €50 of meer worden gratis verzonden.

  2. Expressverzending: Als je je bestelling sneller wilt ontvangen, kun je kiezen voor onze expressverzending. Deze optie is beschikbaar tegen een toeslag en de geschatte levertijd is 1-2 werkdagen. De exacte verzendkosten worden tijdens het afrekenen weergegeven, afhankelijk van het gewicht en de bestemming van je bestelling.

  3. Internationale verzending: We bieden ook internationale verzending aan voor bestellingen buiten Nederland. De geschatte levertijd varieert afhankelijk van het land van bestemming. De exacte verzendkosten en levertijd worden tijdens het afrekenen weergegeven, afhankelijk van het gewicht en de bestemming van je bestelling.

Verzendbevestiging

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging via e-mail. Deze e-mail bevat een trackingnummer waarmee je de status van je pakket kunt volgen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is nadat je de verzendbevestiging hebt ontvangen.

Levering

Voor de levering van je bestelling werken we samen met betrouwbare verzendpartners. We streven ernaar om je bestelling binnen de geschatte levertijd af te leveren. Houd er echter rekening mee dat de daadwerkelijke levertijd kan variëren als gevolg van onvoorziene omstandigheden zoals vertragingen bij de koeriersdienst of douanecontroles voor internationale zendingen.

Zodra je bestelling is afgeleverd, ontvang je een melding via e-mail. Zorg ervoor dat er tijdens de levering iemand aanwezig is op het opgegeven afleveradres om de bestelling in ontvangst te nemen.

Neem contact met ons op

Als je vragen of opmerkingen hebt over verzending en levering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen.

Bedankt voor het winkelen bij JuiorTea!