Over ons

Welkom bij junior tea

Waar we met passie en toewijding biologische kinderthee op de markt brengen. Wij, Melih & Burhan zijn gedreven ondernemers met een gedeelde missie om gezonde en heerlijke drankjes te creëren die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.

Onze reis begon met een diepgewortelde overtuiging dat kinderen de beste voeding verdienen, zelfs als het op hun dagelijkse drankkeuzes aankomt. We waren gefrustreerd door het gebrek aan gezonde opties op de markt en besloten actie te ondernemen. Samen hebben we Junior Tea opgericht met als doel ouders een betrouwbaar en verantwoord alternatief te bieden.

Biologisch staat centraal in alles wat we doen. We hebben er bewust voor gekozen om alleen de beste, natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor onze kinderthee. Elke slok zit boordevol voedingsstoffen en heerlijke smaken, zonder kunstmatige toevoegingen of onnodige suikers. We zijn er trots op dat we een product hebben ontwikkeld dat ouders met een gerust hart aan hun kinderen kunnen geven.

Onze passie voor kinderen gaat verder dan alleen de thee zelf. We streven ernaar om bewustzijn te creëren rond gezonde gewoontes en het belang van goede voeding. We geloven dat educatie essentieel is en daarom werken we samen met experts op het gebied van kindervoeding om ouders te voorzien van waardevolle informatie en tips.

Bij Junior Tea zijn we meer dan alleen een theebedrijf. We willen een positieve impact hebben op het leven van kinderen en hun gezinnen. We zetten ons in voor duurzaamheid en ethische bedrijfspraktijken, en werken nauw samen met boeren die dezelfde waarden delen.

Onze reis is nog maar net begonnen, maar we zijn vastbesloten om door te gaan met het innoveren en uitbreiden van ons assortiment. We luisteren graag naar onze klanten en blijven ons product voortdurend verbeteren om aan hun behoeften te voldoen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons beter te leren kennen. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een gezondere toekomst voor kinderen.

Ontdek ons assortiment biologische kinderthee en sluit je aan bij de Junior Tea familie!

Gratis verzending vanaf €50

Retourzendingen binnen 30 dagen ontvangen een volledige terugbetaling

Fair Trade

Ontdek de ethisch verantwoorde en duurzame producten van JuniorTea

Biologisch

Al onze producten zijn biologisch